Tilfredse kunder!

Charlotte er rigtig dygtig til meget hurtigt at gennemskue, hvad der er på spil og sætte ind lige præcist dér, hvor skoen trykker aller mest. Hun skaber klarhed og giver brugbare simple værktøjer, så man selv kommer videre. Jeg kan anbefale alle, der har brug for nye briller på egen situation og et kærligt skub i den rigtige retning, at give sig selv en tur hos Charlotte.” Krestina B. Jeppesen, Selvstændig stresskonsulent
Krestina Buus JeppesenSelvstændig stresskonsulentwww.mindmatter.dk

Charlotte er en person der kan sit håndværk og hurtig finder ind til kernen af problemet. Det har været en positiv oplevelse for mig, som person, at benytte mig af hendes kompetencer og opgaven blev løst med stor succes.

Havde jeg ikke brugt Charlotte og hendes måde at arbejde på, var de resultater vi opnåede, ikke mulige.

Jens Seehusen ChristensenSauer Danfoss

Selvfølgelig har vi prøvet det før – coaching, af ledere og medarbejdere, både individuelt og teambaseret. Men vores jobcenter er under et stadigt pres fra ny lovgivning, fra politikere fra borgere, hvorfor der ikke falder ”ro” over organisationen. Arbejdsgange ændres, nye temaer sættes i spil og nye krav stilles til medarbejderne.

Jobcenteret havde derfor brug for at sætte medarbejderudvikling, trivsel og motivation i højsædet – og til denne opgave faldt valget på Charlotte Marcell.

Charlotte havde med hendes erfaringer fra det offentlige såvel – og måske især – fra det private, hurtigt et overblik over vores situation og udfordringer.

Det er mit klare indtryk, at Charlotte med hendes respekt for individet formåede at hjælpe nogle medarbejdere på det private plan, og helt klart at få medarbejderne til aktivt at skabe gensidig forståelse og dybere indsigt i jobbet.

Bert SchultzJobcenterchef, Tønder

Jeg begyndte at komme ved Charlotte for ca. 2 år siden på et tidspunkt, hvor jeg ikke havde det godt med mig selv. På en eller anden måde fik jeg hurtigt en følelse af, at hun tydeligt vidste, hvad hun havde med at gøre. Jeg følte mig i gode hænder. . . . . Jeg fandt også hurtigt ud af, at hun er en person type, som siger tingene relativt direkte og at hun stiller krav til klienten. Begge dele passer mig helt udmærket. I forbindelse med personlig udvikling er den vigtigste del af arbejdet, den man selv udfører. Efterhånden er det ved at lykkes mig at bryde nogle mønstre og lære at tænke anderledes. Jeg kan klart anbefale Charlotte til andre.

BørgeIngeniør

Stor hjælp til selvudvikling – noget alle skulle have muligheden for.

Hanne Vendelbo Yachtafdelingen

Kære Charlotte.

Tak for sidst. En god coaching ! Da jeg kørte hjem onsdag efter samtalen med dig, havde jeg fået lettet “trykket” af tristhed, glædede mig til samtalen om torsdagen og fik selvfølgelig jobbet Så her sidder jeg “gamle kone” med stolthed, tilfredshed og glæder mig rigtig meget til at starte et nyt sted. Energien er vendt tilbage i et snuptag – tog lige en morgentur på en time i morges klokken 6 ( selvom jeg ikke skulle på arbejde…).

Jeg får ikke brug for flere samtaler, så tak for denne gang.

Lisbeth Rasmussen

Charlotte var den mest kompetente konsulent, jeg har mødt indtil nu, dejligt fri for overfladisk superoptimisme, men med en hjælpsom og realistisk indstilling til mig og mine eventuelle muligheder. Hun forekommer mig at være meget egnet som konsulent for min aldersgruppe – hvilket de tidligere konsulenter, jeg har mødt, ikke var. Jeg finder det vigtigt, at konsulenttjenesten gør sig klart, at gruppen over 50 år udgør en særlig klientgruppe med særlige behov. Det havde nok været mere behageligt at sidde i et mindre lokale.

Peter RasmussenDriftschef

Charlotte Marcell er en konsulent der kan sit kram. Jeg fik et spark i den rigtige retning. Først blev jeg faktisk irriteret, men hun har jo ret. Derfor skriver jeg også her for at sige tak for empatisk rådgivning og støtte. Tak for spark, selv om jeg reagerede surt og tak fordi du hjalp mig videre.

Kim Sørensen

Jeg hyrede Charlotte til en coaching forløb da jeg ikke selv kunne finde vejen frem i mit arbejdsliv. Gennem forløb blev jeg meget klogere på mig selv og hvad er vigtigt for mig, noget jeg aldrig tidligere havde tænkt på. Det har været en del aha-oplevelser, en del tanker og en del justeringer undervejs. Resultatet er at jeg er nu på rette vej og målrettet igen. Næste gang jeg står og føler mig tabt, vil jeg ikke tøve at ringe til Charlotte.

Véronique Delhalle