Er du en af dem der søger lykken udenfor dig selv?

Så er du sikkert blevet skuffet mange gange, både på jobbet, i dit parforhold og alle de andre steder, du har søgt.

Lykken er inden i dig og den tilgang, du har til livet. Lykken er baseret på dine tanker, som skaber følelser og handlinger, og tilsammen kommer disse tre elementer til at udgøre dit liv. Hvis du bliver ved med at fokusere på det, der bekymrer dig, eller det, du tror du mangler, kommer du ikke tættere på det, du gerne vil opleve i livet. Vejen til lykken finder du ved at kikke indad og være opmærksom på samspillet og arbejde med at sortere alle de udefrakommende forstyrrelser fra. Når du har lært dig denne øvelse, kan du bevidst holde fast i dig selv, leve med dig selv blandt andre uden at give køb på dig og din lykke – og samtidig være et aktiv for andres lykke.

Vil du vide hvordan?

Kontakt mig på charlotte@marcell.dk

#lykke #tanker #parforhold #coaching #terapi #midtilivet